Spring til indhold

Automation

Hos SystemTeknik arbejder vi med en lang række automationsløsninger og har ekspertisen til at kunne klare opgaver indenfor alle industrier.

Fremtidssikrede automationsløsninger

Hos SystemTeknik arbejder vi med en lang række automationsløsninger og har ekspertisen til at kunne klare opgaver indenfor især procesindustri, lager og produktionsanlæg. Ved at få optimeret din virksomheds proces- og produktionsanlæg ved hjælp af automation, kan du bevare din virksomheds konkurrenceevne og få en større tilbagebetaling på dit anlæg - uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Totalleverandør

Ved at få samlet automations-, eltavle- og serviceydelser fra SystemTeknik mindsker du risikoen for fejl i din virksomheds anlæg og i de processer, hvor der f.eks. skal bruges maskinel præcision.

Stor knowhow

Vores dygtige ingeniører har stort kendskab til PLC’er, HMI samt SCADA fra Siemens og Allen Bradley, men favner bredt i forhold til andre mærker.

PLC-styring til enhver opgave

Vi kan klare både små og store opgaver, som kan være lige fra en tilføjelse af en knap på et eksisterende anlæg, til udvikling af nye komplekse anlæg.

Udvikling og standardisering af software

Vi tilbyder udvikling af ny styring til eksisterende eller nye anlæg og kan udføre standardisering af software til anlæg.

Programmeringssprog

Ladder (LAD), Funktionsblokke (FBD, FB), Struktureret Tekst (ST, SCL), Sekvens Funktions Diagram (SFC).

Vi kan udvikle nye anlæg og styringer efter kundens ønske:

Procesanlæg

Her kan vi f.eks. lave pumpestyring, HVAC samt generator styringer

Logistikanlæg

Vi kan bl.a. udvikle transportanlæg af kasser/pakker, palletransport samt sorteringsanlæg.

Specialanlæg

Ud fra dialog med kunden kan vi udvikle specialordre, som kunden ønsker det. Dette kan f.eks. være opgaver, hvor der skal flyttes noget fra A til B, palleteringsopgaver eller lignende.

Automationsservice

For at sikre en optimal oppetid på din virksomheds anlæg er det vigtigt at få optimeret og vedligeholdt dine el-tekniske maskiner og installationer. Lad vores dygtige softwareingeniører klare opgaven om at styrke din virksomheds driftssikkerhed og forbedre produktiviteten ved hjælp af et servicesamarbejde.

I en serviceaftale med SystemTeknik tilbyder vi at stå for løbende vedligeholdelse af styringer og installationer i dit anlæg. Planlagt service reducerer nedetid på dit anlæg, da risikoen for nedbrud og skader reduceres væsentligt ved den løbende service og vedligeholdelse - og oppetiden maksimeres.

Automationsservice

Tavleløsninger

På vores faciliteter i Danmark og i Polen producerer vi eltavleløsninger til konkurrencedygtige priser, som leveres i hele verden. Vi er både ISO 9001 og ISO 14001-certificeret, og disse garanterer, at du får tavleløsninger produceret i høj kvalitet, og som opfylder alle lovkravene.
Vi har de nødvendige forudsætninger for at kunne producere en skræddersyet løsning, da vi både har kapacitet og knowhow til at klare disse opgaver, uanset størrelse.

Tavleløsninger

Service

Ved at få udført regelmæssig service på eltavlerne, kan man forhindre dyre nedbrud ved at imødekomme eventuelle udskiftninger inden nedbruddet opstår. Vi gennemgår hele dit el tekniske setup i virksomheden grundigt og effektivt, og vores dygtige medarbejdere kan hurtigt vurdere, om der er dele der har svagheder i systemet, og som derfor skal udskiftes.

Service

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO