Spring til indhold

Tavleløsninger

Over 65 år – altså seks årtier – lyder ikke af så lidt, men det er faktisk så lang tid vi har arbejdet med eltavler. Derfor tør vi godt at sige, at vi kan garantere at vores produkter er af højeste kvalitet, og at vi altid kan levere lige den løsning, som du har behov for.

Eltavleløsninger til alle brancher og industrier

På vores faciliteter i Danmark og i Polen producerer vi eltavleløsninger til konkurrencedygtige priser, som leveres i hele verden. Vi er både ISO 9001 og ISO 14001-certificeret, og disse garanterer, at du får tavleløsninger produceret i høj kvalitet, og som opfylder alle lovkravene.
Vi har de nødvendige forudsætninger for at kunne producere en skræddersyet løsning, da vi både har kapacitet og knowhow til at klare disse opgaver, uanset størrelse.

Du kan læse mere om vores tavleløsninger nedenfor, eller kontakte os for rådgivning og et uforpligtende tilbud – også hvis du leder efter en tavleløsning, der ikke fremgår på siden. Kontakt os endelig, så finder vi løsningen sammen.

Service

Ved at få udført regelmæssig service på eltavlerne, kan man forhindre dyre nedbrud ved at imødekomme eventuelle udskiftninger inden nedbruddet opstår. Vi gennemgår hele dit el tekniske setup i virksomheden grundigt og effektivt, og vores dygtige medarbejdere kan hurtigt vurdere, om der er dele der har svagheder i systemet, og som derfor skal udskiftes.

Service

Automation

Står du i en situation hvor du vil omstille din manuelle produktion til automatisk PLC-styring, eller har du udfordringer med din nuværende PLC-styring? Hos SystemTeknik tilbyder vi en lang række automationsløsninger, og vi har ekspertisen til at kunne klare opgaver indenfor mange industrier.

Automationsservice

Kontakt os

Vi står altid klar til en uformel snak, så lad os sammen tale om, hvordan SystemTeknik bedst kan hjælpe og rådgive dig og din virksomhed i forhold til dine el-tekniske udfordringer

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO