Spring til indhold

Tavleløsninger

I over 65 år – altså seks årtier – har vi arbejdet med eltavler. Derfor tør vi godt at sige, at vi kan garantere at vores produkter er af højeste kvalitet, og at vi altid kan levere lige den løsning, som du har behov for.

Eltavleløsninger til alle brancher og formål

På vores faciliteter i Danmark og i Polen producerer vi eltavleløsninger til konkurrencedygtige priser, som leveres i hele verden. Vi er både ISO 9001 og ISO 14001-certificeret, og disse garanterer, at du får tavleløsninger produceret i høj kvalitet, og som opfylder alle lovkravene.
Vi har de nødvendige forudsætninger for at kunne producere den perfekte løsning til din virksomhed, da vi både har kapacitet og knowhow til at klare disse opgaver - uanset størrelse.

Du kan læse mere om vores tavleløsninger nedenfor, eller kontakte os for rådgivning og et uforpligtende tilbud – også hvis du leder efter en tavleløsning, der ikke fremgår på siden. Kontakt os endelig, så finder vi løsningen sammen.

UL 891 certificeret i både USA og Canada

Vi er stolte af at være en af de få eltavle producenter i Europa med UL 891-certificeringen for eltavler. Dette øger ikke kun vores egen og vores kunders troværdighed, men demonstrerer også en ihærdig forpligtelse til de krævende standarder for kvalitet og sikkerhed, der er afgørende for at opnå projektets succes. Denne fokus på udstyrets kvalitet og design forenkler også opgaverne for slutbrugere og integratorer.

Service

Ved at få udført regelmæssig service på eltavlerne, kan man forhindre dyre nedbrud ved at imødekomme eventuelle udskiftninger inden nedbruddet opstår. Vi gennemgår hele dit el tekniske setup i virksomheden grundigt og effektivt, og vores dygtige medarbejdere kan hurtigt vurdere, om der er dele der har svagheder i systemet, og som derfor skal udskiftes.

Service

Automation

Står du i en situation hvor du vil omstille din manuelle produktion til automatisk PLC-styring, eller har du udfordringer med din nuværende PLC-styring? Hos SystemTeknik tilbyder vi en lang række automationsløsninger, og vi har ekspertisen til at kunne klare opgaver indenfor mange industrier.

Automation

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO