Spring til indhold

Service

Ved at indlede et servicesamarbejde med SystemTeknik, kan du få mere stabile og standardiserede eltavler, samt et mere systematisk vedligehold af dem.

Ekspertise i alle eltavler

Vores serviceteknikere har ekspertise i alle eltavler – også dem, der er udgået. De kan derfor hurtigt vurdere, om der er komponenter eller dele, der har svagheder og som derfor skal udskiftes. Vi er ærlige og effektive, og dette viser vi ved at hjælpe kunden med at imødekomme alle eventuelle udskiftninger eller nedbrud. Vores medarbejdere har været hos os i mange år og har derfor en bred knowhow på systemer og komponenter. Vi kan endda arbejde med ældre udstyr, som kan være mere end 30 år gammelt, og præcist vide, hvordan man skal gå til det.

Du kan læse mere om vores serviceydelser nedenfor, eller kontakte vores serviceafdeling for at få rådgivning og et uforpligtende tilbud.

PLC Styring

Automationsservice

Vi tilbyder også automationsservice i form af optimering, fejlfinding og opgradering af PLC styringssystemer, og kan både udskifte hardware og producere nye styretavler.

Automation

Tavleløsninger

Tavleløsninger

Automation

Automation

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere omkring vores ydelser vedrørende service og vedligehold, eller ikke kan finde den ydelse som du søger ovenfor, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uformel snak om et muligt servicesamarbejde og hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO