Spring til indhold

Service

Ved at indlede et servicesamarbejde med SystemTeknik, kan du få mere stabile og standardiserede eltavler, samt et mere systematisk vedligehold af dem.

Ekspertise i alle eltavler

Vores serviceteknikere har ekspertise i alle eltavler – også dem, der er udgået. De kan derfor hurtigt vurdere, om der er komponenter eller dele, der har svagheder og som derfor skal udskiftes. Vi er ærlige og effektive, og dette viser vi ved at hjælpe kunden med at imødekomme alle eventuelle udskiftninger eller nedbrud. Vores medarbejdere har været hos os i mange år og har derfor en bred knowhow på systemer og komponenter. Vi kan endda arbejde med ældre udstyr, som kan være mere end 30 år gammelt, og præcist vide, hvordan man skal gå til det.

Du kan læse mere om vores serviceydelser nedenfor, eller kontakte vores serviceafdeling for at få rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Automationsservice

Vi tilbyder også automationsservice i form af optimering, fejlfinding og opgradering af PLC styringssystemer, og kan både udskifte hardware og producere nye styretavler.

Automationsservice

Tavleløsninger

På vores faciliteter i Danmark og i Polen producerer vi eltavleløsninger til konkurrencedygtige priser, som leveres i hele verden. Vi er både ISO 9001 og ISO 14001-certificeret, og disse garanterer, at du får tavleløsninger produceret i høj kvalitet, og som opfylder alle lovkravene.
Vi har de nødvendige forudsætninger for at kunne producere en skræddersyet løsning, da vi både har kapacitet og knowhow til at klare disse opgaver, uanset størrelse.

Tavleløsninger

Automation

Står du i en situation hvor du vil omstille din manuelle produktion til automatisk PLC-styring, eller har du udfordringer med din nuværende PLC-styring? Hos SystemTeknik tilbyder vi en lang række automationsløsninger, og vi har ekspertisen til at kunne klare opgaver indenfor mange industrier.

Automation

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO