Spring til indhold

Karriere og jobs

Hvis du har lyst til at blive en del af fællesskabet hos SystemTeknik – så tager vi med glæde imod både opfordrede og uopfordrede ansøgninger.

Aktuelle jobopslag

Sorry, but there is no jobs right now

SystemTeknik som arbejdsplads

Virksomhedens struktur er flad og fleksibel, hvor der sættes pris på tætte samarbejder med alle – på tværs af afdelinger. Vi stræber efter at have et åbent og rummeligt arbejdsmiljø, hvor kollegaerne er gode til at hjælpe hinanden.

Arbejdsstyrken er inkluderende og retfærdig, hvilket gør at mange medarbejdere bliver i virksomheden i lang tid. Vi vil gerne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere ved at tilbyde en god arbejdsplads med mulighed for faglig udvikling.

Vi elsker at fejre vores succeser, da det kan være med til at øge motivationen hos vores medarbejdere, som hver dag yder et godt stykke arbejde.

Vi støtter op om medarbejdernes initiativer til forskellige sociale events eller firmaarrangementer, hvor man bedre kan lære hinanden at kende – fx til grillhygge, lerdueskydning eller til den årlige julefrokost.

Gruppetavler

Lærlinge

Hos SystemTeknik har vi altid lærlinge ansat. Ved at uddanne lærlinge hos os, kan vi sikre branchen god og kompetent arbejdskraft i mange år fremover. Derudover er det en fornøjelse at få et ungt pust i virksomheden, hvor man kan følge deres udvikling. Vi udviser tillid overfor vores lærlinge, hvortil vi giver dem ansvar og tager dem med ud på serviceopgaver, da dette styrker dem meget i deres læretid, og får dem til at præstere bedre.

Hvis du er interesseret i en læreplads hos SystemTeknik, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

Kontakt os

Uopfordrede ansøgninger

Hvis du har lyst til at blive en del af fællesskabet hos SystemTeknik – så tager vi med glæde imod både opfordrede og uopfordrede ansøgninger.
Send os en kort motiveret ansøgning sammen med dit CV

Kontakt os

Kontakt os

Vi står altid klar til en uformel snak, så lad os sammen tale om, hvordan SystemTeknik bedst kan hjælpe og rådgive dig og din virksomhed i forhold til dine el-tekniske udfordringer

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO