Spring til indhold

Karriere

Hvis du har lyst til at blive en del af fællesskabet hos SystemTeknik, så tager vi med glæde imod både opfordrede og uopfordrede ansøgninger lige her.

SystemTeknik som arbejdsplads

Virksomhedens struktur er flad og fleksibel, hvor der sættes pris på tætte samarbejder med alle – på tværs af afdelinger. Vi stræber efter at have et åbent og rummeligt arbejdsmiljø, hvor kollegaerne er gode til at hjælpe hinanden.

Arbejdsstyrken er inkluderende og retfærdig, hvilket gør at mange medarbejdere bliver i virksomheden i lang tid. Vi vil gerne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere ved at tilbyde en god arbejdsplads med mulighed for faglig udvikling.

Vi elsker at fejre vores succeser, da det kan være med til at øge motivationen hos vores medarbejdere, som hver dag yder et godt stykke arbejde.

Vi støtter op om medarbejdernes initiativer til forskellige sociale events eller firmaarrangementer, hvor man bedre kan lære hinanden at kende – fx til grillhygge, lerdueskydning eller til den årlige julefrokost.

Gruppetavler

Lærlinge

Hos SystemTeknik har vi altid lærlinge ansat. Ved at uddanne lærlinge hos os, kan vi sikre branchen god og kompetent arbejdskraft i mange år fremover. Derudover er det en fornøjelse at få et ungt pust i virksomheden, hvor man kan følge deres udvikling. Vi udviser tillid overfor vores lærlinge, hvortil vi giver dem ansvar og tager dem med ud på serviceopgaver, da dette styrker dem meget i deres læretid, og får dem til at præstere bedre.

Hvis du er interesseret i en læreplads hos SystemTeknik, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

Kontakt os

Uopfordrede ansøgninger

Hvis du har lyst til at blive en del af fællesskabet hos SystemTeknik? Så tager vi med glæde imod både opfordrede og uopfordrede ansøgninger. Vi er altid på udkig efter nye talenter, kompetencer og kollegaer, der vil og kan gøre en forskel i vores medarbejderteam.
Du er velkommen til at sende os en motiveret ansøgning sammen med dit CV.

Send os en ansøgning

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO