Spring til indhold

Styretavler

Vi producerer styretavler, PLC-styringer og maskinstyringer til næsten alle formål og industrier. Vi har blandt andet leveret tavleløsninger til marine, fødevare, energi, medicinal og forsyningsindustrien.

Styretavler

Vi har mere end 65 års erfaring med at producere styretavler i alle størrelser til alle industrier. Vores dygtige medarbejdere i Danmark og Polen har mange års erfaring og stor knowhow i forhold til gældende standarder og kvalitetssikring, og vi producerer tavler på begge lokationer.

Vi er certificeret i både ISO 9001 og ISO 14001.

Vi producerer både konventionelle og PLC-baserede styretavler.

Vi kan levere både enkeltproduceret og serieproducerede styretavler

Vi kan levere standardtavler eller specialfremstillede tavler, efter kundens ønske

Vi producerer styretavler der er kvalitetskontrollerede, så vi har garanti for overholdelse af gældende standarder

Vi har fuld dokumentation og opmærkning af eltavler

Vi kan klare alt i processen - lige fra teknisk rådgivning, design, produktion, og vi hjælper gerne med service og vedligehold, for at gøre forløbet så bøvlfrit som muligt for vores kunder

Fordelingstavler

Hos SystemTeknik har vi en solid og fleksibel projektafdeling og produktion på vores lokationer i Danmark og i Polen, og her arbejdes ud fra samme ensartede standard og kvalitet. Vi er med i hele processen, lige fra idéfasen til tavlen er installeret hos kunden, og laver gerne serviceaftaler efterfølgende.

Fordelingstavler

Specialtavler

Vi gør os altid umage for at afdække dine behov for det pågældende projekt, så du får den optimale løsning, og vi gør vores yderste for altid at stå til rådighed. Uanset hvilken type tavle du har behov for, kan SystemTeknik levere den perfekte løsning til din virksomhed.

Specialtavler

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO