Spring til indhold

Fordelingstavler

SystemTeknik er blandt landets førende producenter med mere end 65 års erfaring med at producere eltavleløsninger til alle brancher, og leverer både i ind- og udland.

Hos SystemTeknik har vi en solid og fleksibel projektafdeling og produktion på vores lokationer i Danmark og i Polen, og her arbejdes ud fra samme ensartede standard og kvalitet. Vi er med i hele processen, lige fra idéfasen til tavlen er installeret hos kunden, og laver gerne serviceaftaler efterfølgende. Du kan derfor være sikker på, at vi har den ekspertise, kapacitet og erfaring der skal til for at kunne løse netop dit el-tekniske setup.

Vi kan producere alle former for fordelingstavler

Vi kan producere tavler i alle størrelser, og kan levere både enkelproduktioner og serieproduktioner

Vi gennemfører altid omfattende tests af tavlerne inden levering, så du og din virksomhed er sikret en optimal drift- og kvalitetssikkerhed

Vi er certificeret i både ISO 9001 og ISO 14001

Vi kvalitetskontrollerer alle tavler og styringer i forhold til alle gældende branchespecifikke standarder og krav

Vi kan sammensætte tavleløsninger af næsten alle modul- og skabssystemer

Vi har fuld dokumentation og opmærkning af eltavler

Vi kan producere hovedtavler på op til 6.300 Amp

Styretavler

Vi har mere end 65 års erfaring med at producere styretavler i alle størrelser til alle industrier. Vores dygtige medarbejdere i Danmark og Polen har mange års erfaring og stor knowhow i forhold til gældende standarder og kvalitetssikring, og vi producerer tavler på begge lokationer.

Styretavler

Specialtavler

Vi gør os altid umage for at afdække dine behov for det pågældende projekt, så du får den optimale løsning, og vi gør vores yderste for altid at stå til rådighed. Uanset hvilken type tavle du har behov for, kan SystemTeknik levere den perfekte løsning til din virksomhed.

Specialtavler

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO