Spring til indhold

SystemTekniks historie

Aalborg Dynamotor

Virksomheden blev stiftet af direktør Børge Pedersen helt tilbage i 1953 under navnet ’Aalborg Dynamotor’. Dengang bestod virksomheden af et elektromekanisk værksted som tilbød reparation af elmotorer og el-komponenter. Børges søn, Henning Sølver Pedersen, trådte ind i familiefirmaet i 1963 og blev direktør og medejer af Aalborg Dynamotor frem til 1992.

1953

Udvikling

Firmaet udvikles hastigt og får flere større kunder i industrien under ledelse af Søren Wirenfeldt Rasmussen. Efterhånden som firmaet bliver en stor aktør i branchen og udvikler sine kompetencer ved nu også at fremstille elektriske fordelings- og kontroltavler, transformeres navnet fra Aalborg Dynamotor til Berendsen System Teknik, som i september 2000 bliver til navnet SystemTeknik.

2002 - 2004

Produktion i Polen

I 2010 udvidede SystemTeknik sin produktionsafdeling ved at åbne en ny facilitet i Szczecin i Polen, hvor der startede 12 medarbejdere. I dag har vi 50 medarbejdere i Szczecin indenfor blandt andet produktion, design, projektstyring og administration, der alt sammen er under ét tag i en 2.000 m2 bygning med produktion, lager og kontor.

2010

SystemTeknik af 2021 A/S

I 2021 får SystemTeknik ny ejerkreds i form af Nordjysk Invest, som overtager firmaet i samarbejde med Ole Madsen, der i februar 2022 tiltræder som SystemTekniks nye direktør.

Vi har i dag 75 ansatte i alt, og vi har en enorm anciennitet hos vores medarbejdere, både i Polen og i Danmark.

2021

Vi ser frem mod 70-års jubilæum i 2023!

2023

Vi hjælper dig

Vi er et knivskarpt mix af projektledere, designere, softwareingeniører, teknikere og elektrikere med mange års erfaring. Derfor kan vi hjælpe dig hele vejen fra idé til et færdigt projekt og installation.

Vi er i dag ca. 85 dygtige medarbejdere fordelt på vores to faciliteter i Danmark og Polen, der alle arbejder mod samme fælles mål; at sikre vores samarbejdspartnere de absolut bedste løsninger.

Mød medarbejderne

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO