Spring til indhold

Vores værdier

Vores løfter

Hos SystemTeknik bygger vores værdigrundlag på en bøvlfri tilgang, lige fra den første kontakt til den færdige løsning står klar hos dig.

Men hvordan opfylder vi dette? Det har vi skrevet ned i 3 løfter til dig.

1

Vi gør os umage

Vi gør os altid umage for at afdække dine behov for det pågældende projekt, så du får den optimale løsning. Vi gør vores yderste for altid at stå til rådighed. Hvis du møder udfordringer, vil vi altid bidrage der hvor vi kan.

2

Dit personlige team af specialister

Du bliver tilknyttet et personligt team af specialister, der alle har fokus på din tryghed og tilfredshed i forhold til netop dit projekt. Vi bestræber os på at have en løbende dialog og altid at holde dig opdateret.

3

Vi leverer, hvad vi lover

Vi sørger altid for at levere hvad vi lover, og bestræber os på at have et åbent og ærligt samarbejde omkring projektet. Vi sikrer den mest optimale leverance, således at dit projekt bliver så bøvlfrit som muligt.

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO