Spring til indhold

Specialtavler

Vi kan levere hvilken som helst tavleløsning til din virksomhed.

Den perfekte løsning til din virksomhed

SystemTeknik er blandt landets førende producenter af eltavle- og automationsløsninger til industrien, og vi har mere end 65 års erfaring med at producere tavleløsninger til flere forskellige brancher, men især til marinebranchen. Vi gør os altid umage for at afdække dine behov for det pågældende projekt, så du får den optimale løsning, og vi gør vores yderste for altid at stå til rådighed. Uanset hvilken type tavle du har behov for, kan SystemTeknik levere den perfekte løsning til din virksomhed.

SystemTeknik er UL-certificeret og er derfor godkendt til at levere eltavler til USA og Canada

Vi har stor erfaring med at levere marinetavler med egen klassificering til marinebranchen

Vi har stor erfaring med andre tavlesystemer, og vi kan naturligvis implementere kundens foretrukne tavlesystem eller tavlefabrikant efter gældende krav og standarder

Vi kan levere kvalificerede løsninger uanset opgavestørrelse

Vi er certificeret i både ISO 9001 og ISO 14001

Styretavler

Vi har mere end 65 års erfaring med at producere styretavler i alle størrelser til alle industrier. Vores dygtige medarbejdere i Danmark og Polen har mange års erfaring og stor knowhow i forhold til gældende standarder og kvalitetssikring, og vi producerer tavler på begge lokationer.

Styretavler

Fordelingstavler

Hos SystemTeknik har vi en solid og fleksibel projektafdeling og produktion på vores lokationer i Danmark og i Polen, og her arbejdes ud fra samme ensartede standard og kvalitet. Vi er med i hele processen, lige fra idéfasen til tavlen er installeret hos kunden, og laver gerne serviceaftaler efterfølgende.

Fordelingstavler

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO