Spring til indhold
Gruppetavler

Planlagt service og vedligehold

Ærlighed, effektivitet og knowhow udgør fundamentet i vores serviceaftaler med kunder.

Planlagt service og vedligehold

Hos os kan du som kunde starte med at få serviceret eltavler, for derefter at kunne udbygge serviceaftalen, hvis der er behov for det. Vi tilbyder et uformelt samarbejde, hvor du kan tage direkte fat i den tekniker, der kan hjælpe med det spørgsmål, som du nu lige står med. Så kan problemet blive afklaret med det samme, og du kan hurtigt komme videre.
Vi bestræber os på at have et åbent og ærligt samarbejde omkring alle processerne i service og vedligehold, og vores kunder sætter pris på at have en samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet til den tid og pris, som de lover.

Gruppetavler

Planlagt vedligehold

Et vedligeholdt system kører mere stabilt og har færre nedbrud – det siger sig selv. Men nedbrud bliver også kortere, fordi vi giver kunden besked hvis en reservedel eksempelvis snart udgår i dansk produktion, og i stedet skal bestilles fra udlandet. Så hjælper vi med at finde en løsning, før kunden står med et akut nedbrud.

Gruppetavler

Rådgivning

Foruden planlagt eftersyn, kendetegner SystemTekniks service også kompetent rådgivning som en essentiel ydelse, hvor vi lytter til kunden og tilbyder den mest optimale og holdbare løsning på markedet. Hvis der skal specificeres nye opgaver, kan vi tilbyde teknisk sparring og viden, som du og din virksomhed kan trække på. Dette kan nemlig spare jer for en masse tid og sikre, at I får det hele med, da vi kender jeres systemer og ved præcis, hvilke dele der indgår.

Hvis vi eksempelvis ser, at der er nye regler på et område eller få besked om, at der ikke længere vil blive produceret en reservedel til en enhed, som vores kunder benytter, vil vi tage fat i dem med det samme, så vi kan finde en anden løsning.

Udskiftning

Udskiftning

Tavleeftersyn

Tavleeftersyn

Test

Test

Kontakt os

Vores serviceafdeling tilbyder alt indenfor service og vedligeholdelse til alle brancher. Vi står altid klar til en dialog, så lad os sammen tale om, hvordan SystemTeknik bedst kan hjælpe og rådgive dig og din virksomhed i forhold til service og vedligehold.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO