Spring til indhold

Planlagt service og vedligehold

Ærlighed, effektivitet og knowhow udgør fundamentet i vores serviceaftaler med kunder.

Planlagt service og vedligehold

Hos os kan du som kunde starte med at få serviceret eltavler, for derefter at kunne udbygge serviceaftalen, hvis der er behov for det. Vi tilbyder et uformelt samarbejde, hvor du kan tage direkte fat i den tekniker, der kan hjælpe med det spørgsmål, som du nu lige står med. Så kan problemet blive afklaret med det samme, og du kan hurtigt komme videre.
Vi bestræber os på at have et åbent og ærligt samarbejde omkring alle processerne i service og vedligehold, og vores kunder sætter pris på at have en samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet til den tid og pris, som de lover.

Planlagt vedligehold

Et vedligeholdt system kører mere stabilt og har færre nedbrud – det siger sig selv. Men nedbrud bliver også kortere, fordi vi giver kunden besked hvis en reservedel eksempelvis snart udgår i dansk produktion, og i stedet skal bestilles fra udlandet. Så hjælper vi med at finde en løsning, før kunden står med et akut nedbrud.

Rådgivning

Foruden planlagt eftersyn, kendetegner SystemTekniks service også kompetent rådgivning som en essentiel ydelse, hvor vi lytter til kunden og tilbyder den mest optimale og holdbare løsning på markedet. Hvis der skal specificeres nye opgaver, kan vi tilbyde teknisk sparring og viden, som du og din virksomhed kan trække på. Dette kan nemlig spare jer for en masse tid og sikre, at I får det hele med, da vi kender jeres systemer og ved præcis, hvilke dele der indgår.

Hvis vi eksempelvis ser, at der er nye regler på et område eller få besked om, at der ikke længere vil blive produceret en reservedel til en enhed, som vores kunder benytter, vil vi tage fat i dem med det samme, så vi kan finde en anden løsning.

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO