Spring til indhold

Ydelser

Vi står altid klar til at imødekomme vores kunders ønsker, hvad enten der er tale om små eller store opgaver.

Vores ydelser

Vi yder altid et godt håndværk i de alt som vi leverer, og vi lever op til alle gældende standarder og krav. Vores medarbejderes brede knowhow og erfaring garanterer kvalitetsløsninger, som holder langsigtet. Vi har de nødvendige forudsætninger for at kunne producere en skræddersyet løsning, da vi både har kapacitet og knowhow til at klare disse opgaver - uanset størrelse.

Vi er der hvor kunden har behovet, og vil af den grund ikke begrænses i forhold til hvad vi tilbyder. Vi kan derfor altid tage en snak om hvilken specialydelse- eller løsning som din virksomhed har brug for.

Vil du arbejde med os?

Vores værdigrundlag bygger på at være en samarbejdspartner med "et godt håndværk, mindre bøvl og med kunden i centrum", som indebærer at man møder kunden i øjenhøjde, og at man holder det man lover - en aftale er en aftale. VI stræber efter at have et åbent og rummeligt arbejdsmiljø, hvor kollegaerne er gode til at hjælpe hinanden på tværs af afdelinger.

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet hos SystemTeknik? Så klik ind og læs mere om vores ledige stillinger nedenfor!

Se ledige stillinger

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO