Spring til indhold
styretavler

Ydelser

Vi står altid klar til at imødekomme kunders ønsker, hvad enten der er tale om små eller store opgaver.

Vores ydelser

Vi yder altid et godt håndværk i vores eltavle-, service- og automationsydelser, der lever op til alle standarder og krav. Vores medarbejderes brede knowhow og erfaring garanterer kvalitetsløsninger, som holder langsigtet, og vi har derfor de nødvendige forudsætninger for at kunne producere en skræddersyet løsning, da vi både har kapacitet og knowhow til at klare disse opgaver - uanset størrelse.
Vi er der hvor kunden har behovet, og vil derfor ikke begrænses i forhold til hvad vi tilbyder - vi kan derfor altid tage en snak om hvilken specialydelse- eller løsning som din virksomhed har brug for.

Vil du arbejde med os?

Vores værdigrundlag bygger på at være en samarbejdspartner med "et godt håndværk, mindre bøvl og med kunden i centrum", som indebærer at man møder kunden i øjenhøjde, og at man holder det man lover - en aftale er en aftale. Organisationens struktur er flad og fleksibel, hvor der sættes pris på tætte samarbejder med alle - på tværs af afdelinger. Derudover stræber vi efter at have et åbent og rummeligt arbejdsmiljø, hvor kollegaerne er gode til at hjælpe hinanden.
Har du lyst til at blive en del af fællesskabet hos SystemTeknik? Så kan du gå ind og læse mere om ledige stillinger hos os.

Se ledige stillinger

Kontakt os

Vi står altid klar til en uformel snak, så lad os sammen tale om, hvordan SystemTeknik bedst kan hjælpe og rådgive dig og din virksomhed i forhold til dine el-tekniske udfordringer

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO