Spring til indhold
fordelingstavler

Om os

Vores værdigrundlag bygger på at være en samarbejdspartner med “et godt håndværk, mindre bøvl og med kunden i centrum”.

Om SystemTeknik

Vi har siden etableringen i 1951 udviklet, produceret og serviceret eltavler og automationssystemer til kunder i hele verden og i et bredt udsnit af industrier.
I et samarbejde med SystemTeknik, vil du være dækket ind af et stærkt hold med ingeniører, teknikere, elektrikere og projektledere med mange års erfaring i branchen, som du og din virksomhed kan drage fordel af. Vi møder kunden i øjenhøjde, og ønsker at kunden skal se på os som sin samarbejdspartner i stedet for "bare" en leverandør.
Vi har i medarbejderstaben et bredt spektrum af kompetencer, som samlet set gør det muligt for os at kunne løse meget komplekse opgaver in-house.
Med over seks årtiers erfaring i branchen og vores medarbejderes brede knowhow, kan vi garantere høje kvalitetsløsninger til din virksomhed.

Vores lokationer

Vi har hovedkontor og produktion i Nørresundby, og derudover har vi en specialiseret produktionsfacilitet i Szczecin i Polen.
Vi har et tæt samarbejde med vores polske afdeling, og dette er medvirkende til at vi er mere konkurrencedygtige i forhold til kvalitet, pris og leveringstid.

Kontakt os

Kontakt os

Vi står altid klar til en uformel snak, så lad os sammen tale om, hvordan SystemTeknik bedst kan hjælpe og rådgive dig og din virksomhed i forhold til dine el-tekniske udfordringer.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO