Spring til indhold

Om os

Vores værdigrundlag bygger på at være en samarbejdspartner med “et godt håndværk, mindre bøvl og med kunden i centrum”.

Om SystemTeknik

Vi har siden etableringen i 1951 udviklet, produceret og serviceret eltavler og automationssystemer til kunder i hele verden og i et bredt udsnit af industrier.
I et samarbejde med SystemTeknik, vil du være dækket ind af et stærkt hold med ingeniører, teknikere, elektrikere og projektledere med mange års erfaring i branchen, som du og din virksomhed kan drage fordel af. Vi møder kunden i øjenhøjde, og ønsker at kunden skal se på os som sin samarbejdspartner i stedet for "bare" en leverandør.
Vi har i medarbejderstaben et bredt spektrum af kompetencer, som samlet set gør det muligt for os at kunne løse meget komplekse opgaver in-house.
Med over seks årtiers erfaring i branchen og vores medarbejderes brede knowhow, kan vi garantere høje kvalitetsløsninger til din virksomhed.

Vores lokationer

Vi har hovedkontor og produktion i Nørresundby, og derudover har vi en specialiseret produktionsfacilitet i Szczecin i Polen.
Vi har et tæt samarbejde med vores polske afdeling, og dette er medvirkende til at vi er mere konkurrencedygtige i forhold til kvalitet, pris og leveringstid.

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi til en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne ud og ser på opgaven. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere projektets omfang.

Kontakt os

Administration

Ole Madsen

CEO