Spring til indhold
Automation – Skræddersyet løsninger tilpasset jeres behov

Automation – Skræddersyet løsninger tilpasset jeres behov

Automation eller automationsløsninger kan være en stor hjælp hos rigtig mange virksomheder. Hos System Teknik udvikler og producerer vi tavle- og automationsløsninger. Vi har blandt andet ekspertisen til at kunne klare automationsopgaver indenfor industri, produktionsanlæg og lager. Vi laver automation til mange forskellige brancher og til mange forskellige behov.

Der er en lang række fordele ved at bruge automationsløsninger i flere brancher. Din virksomheds konkurrenceevne kan blandt andet blive bevaret ved at få optimeret jeres anlæg med automation. Samtidig kan I få mere ud af jeres anlæg ved at tilføje automation til jeres anlæg. Hos System Teknik vægter vi altid kvalitet og sikkerhed meget højt. Derfor er vores automationsløsninger altid lavet i høj kvalitet og med sikkerhed in mente.

Vi programmerer selv softwareløsningerne og tester dem, så I kan være sikre på, at de virker, som I har behov for. Vi vil altid kunne stå inde for vores arbejde, så vores løsninger bliver gennemtestet, inden de bliver leveret til vores kunder. Vi vægter nemlig en problemfri og struktureret proces højt. Når vi siger, at vi altid sigter efter ”mindre bøvl”, er det ikke for sjov. Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde og lytter til deres ønsker og behov. Derfor vil I altid få en ærlig snak hos os.

Automation og service

Hos System Teknik laver både automationsløsninger og service på PLC automationsløsninger. Vores automationsløsninger bliver altid lavet ud fra vores kunders behov og ønsker. Vi vægter dialog og forventningsafstemning højt med vores kunder. Vi mener nemlig, at dette giver en langt bedre proces for alle parter. Gode kundeforhold er meget vigtige for os.

i har både automationsafdelinger i Danmark og Polen. Derfor tilbyder vi automationsløsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tager både store og små opgaver, alt efter hvad vores kunder har brug for. Vi kan derfor både hjælpe med at tilføje noget til jeres anlæg, samt udvikle et helt nyt anlæg.

Vores automationsservice kommer i form af optimering, fejlfinding og opgradering af jeres PLC styresystemer. Vi kan også skifte jeres gamle hardware ud og lave nye styretavler, hvis I har brug for det. Vores medarbejdere har et stort kendskab til automation. Derfor kan vi hjælpe din virksomhed med at finde ud af, hvordan automation kan hjælpe jer.

Vi udvikler, producerer og servicerer automation til dit firma. Vi leverer gennemtænkte løsninger, og står klar til at hjælpe. Kontakt os på mail info@systemteknik.dk eller på tlf. 96317333.