Spring til indhold
Hovedtavler

Hovedtavler

Hovedtavler giver mulighed for effektive strømfordelinger. Dette er nødvendigt ved mange forskellige brancher. Hos System Teknik kan vi udvikle hovedtavler til dit firmas behov. Vi laver både mindre og større el løsninger til mange forskellige erhverv. Vi har blandt andet kunder fra marine, energi og industri.

Vi står selv for både udvikling, produktion og montering. Vi laver også service på både nye og gamle tavler. På denne måde kan vi forlænge levetiden af jeres eltavle. Det betyder også, at hvis I vil beholde jeres gamle eltavle og vente med at få en ny, kan vores teknikere se, om der er komponenter, der skal skiftes ud i den gamle. Det gør, at der blandt andet bliver fundet fejl, inden de laver skade på tavlen.

Hovedtavler hos System Teknik

Hos System Teknik har vi over 65 års erfaring inden for el-løsninger. Vi er derfor yderst kompetente til at lave en løsning til dit firma, lige meget hvad jeres behov er. Vi udvikler hovedtavler, så de passer til jeres behov. Det kan være et stort eller mindre behov – vi hjælper med det hele.

Vores løsninger er lavet yderst effektive og i bedste kvalitet. Vi yder altid et godt håndværk, som lever op til alle krav og standarder. Vi producerer tusindevis af løsninger om året, som leveres til kunder i hele verden. Derfor opfylder vores tavler også altid alle lovkrav. Vi har altid vores kunder i fokus, så I får præcis det, I har brug for. Derfor indgår vi altid i tæt dialog med vores kunder for at finde frem til, hvilken løsning de har brug for.

Vi laver eltavler til mange forskellige erhverv med mange forskellige formål. Derfor har vores egne medarbejdere også brede erfaringer fra forskellige brancher. På denne måde sikre vi os, at kunderne får kompetent hjælp fra erfarne medarbejdere, der ved hvad de snakker om.

Vi udvikler, producerer og servicerer færdige el tavler til den bedste pris. Vi leverer gennemtænkte løsninger og står klar til at hjælpe. Kontakt os på mail info@systemteknik.dk eller på tlf. 96317333.