Spring til indhold
Kunststoftavler til udendørs brug eller i miljøer med støv, fugt eller gift

Kunststoftavler til udendørs brug eller i miljøer med støv, fugt eller gift

Skal dit firma have nye eltavler, som skal være udendørs eller i beskidte områder? Så er det en rigtig god ide at vælge kunststoftavler. Disse er nemlig vandtætte og sørger for, at støv ikke kommer ind i komponenterne. Hos System Teknik kan vi lave kunststoftavler til mange forskellige brancher.

Eltavler af kunststof kan blandt andet være et godt valg, hvis dit firma er inden for byggebranchen, landbrug, havnearbejde, industri og infrastruktur. Dette er nemlig nogle af de brancher, hvor der ofte er meget støv eller meget fugt. Materialer i høj kvalitet og dobbeltisolering gør, at kunststoftavler har en høj drift- og personsikkerhed.

Hos System Teknik har vi stor erfaring med udvikling og produktion af kunststoftavler. Vi har over 65 års erfaring med el tavler. Vi lytter til de behov dit firma har, og rådgiver dig i forhold til disse. Vi går nemlig meget op i at opfylde de behov, I har, i forhold til jeres el tavle. Det kan både være store og små opgaver – vi hjælper med det hele.

Kunststoftavler fra System Teknik

Vælger I os som jeres samarbejdspartner, når I skal have kunststoftavler, får I mere end bare et godt produkt. Vi har altid stort fokus på vores kunder og deres behov. Vi hjælper dit firma med jeres el-tekniske udfordringer. Vi udvikler, producerer og monterer lige præcis det produkt, I har brug for. Vi laver blandt andet tavlen efter, hvor den skal være og hvad I ellers har brug for.

Vi laver også service på vores tavler – eller den gamle I har. Vores medarbejdere er yderst kompetente, hvilket betyder at de også kan lave service på jeres gamle eltavler. De kan fortælle jer, hvis der er noget, der skal udskiftes, så eltavlen stadig kan fungere, eller om det er bedst at skifte den ud med en ny.

Vi udvikler, producerer og servicerer færdige el tavler til de bedste priser. Vi står klar til at hjælpe med jeres behov. Kontakt os på mail info@systemteknik.dk eller på tlf. 96317333.