Spring til indhold
PLC Styring der gør automation og styring af processer lettere

PLC Styring der gør automation og styring af processer lettere

PLC er forkortelsen for Programmable Logic Controller. Det er en form for industriel computer, der er specielt udviklet til automation og processtyring. PLC Styring kan derfor automatisk udføre opgaver på bestemte tidspunkter. Dette kunne blandt andet være styring af temperaturen eller til at åbne og lukke en ventil. Hos System Teknik kan vi lave en PLC løsning til dit firma, så I kan spare tid på gentagende opgaver.

PLC styring har en rigtig stor betydning for automation. PLC’en kan programmeres til at lave mange forskellige kombinationer af automation. Dette kan være en stor fordel for firmaer i rigtig mange brancher. Vi programmerer selv vores softwareløsninger, så de kan laves efter de behov og ønsker, vores kunder har.

Hos System Teknik laver vi PLC til mange forskellige firmaer. PLC og automation kan nemlig være en stor hjælp i mange brancher. Vores PLC systemer er altid lavet i høj kvalitet og med dine behov og ønsker in mente. Vi lytter altid til de behov vores kunder har og har en dialog med dem om, hvad der kan være en stor hjælp for dem. PLC styring kan nemlig programmeres til mange former for opgaver. Du kan derfor kontakte os for at høre, om dette kan hjælpe dit firma.

PLC Styring til mange forskellige behov

Automationsstyring kan spare en del tid i mange forskellige firmaer. Det kan blandt andet klare gentagende opgaver for jer, så I ikke behøver at bruge tid på det. Det kan for eksempel være, I har en ventil der skal åbne og lukke på bestemte tidspunkter.

Med PLC Styring sparer I tid for nogle af jeres medarbejdere, fordi de ikke behøver at skulle ordne disse små og gentagende opgaver.

PLC kan også bruges til blandt andet produktion. Vi kan hjælpe med at ændre dit firmas manuelle produktion til en PLC styring. Vi lytter til jeres behov og rådgiver jer til den bedste løsning for jeres firma. Vi har nemlig altid vores kunde i fokus. På denne måde får I det system, der kan hjælpe jer med jeres arbejde.

Vi udvikler, producerer og servicerer færdige el tavler til den bedste pris. Vi leverer gennemtænkte løsninger og står klar til at hjælpe. Kontakt os på mail info@systemteknik.dk eller på tlf. 96317333.