Spring til indhold
Skal vi levere den næste eltavle til jer?

Skal vi levere den næste eltavle til jer?

Hos System Teknik har vi mere end 65 års erfaring med at udvikle og producere eltavler. Vi har kunder i mange forskellige brancher og industrier, som blandt andet energi, marine og infrastruktur. Vi leverer altid godt håndværk i høj kvalitet, da vi ved, hvad det kan betyde for en kunde, hvis deres eltavle går ned. Derfor gør vi også alt, hvad vi kan, for at forebygge nedetid.

Vi laver alt fra mindre anlæg til store og komplicerede tavler. Vores store erfaring gør, at vi kan lave specialiserede løsninger til mange forskellige brancher. Vi kan derfor lave en gruppetavle, styretavle og meget mere til mange forskellige virksomheder.

Vores færdige tavler testes først på vores værksted, inden de kommer ud til kunden. På denne måde er vi sikre på, at el tavlen virker, som den skal. Når tavlen er monteret hos kunden, laver vi også serviceeftersyn med jævne mellemrum. Dette kan forlænge tavlens levetid og forebygge fejl. Hvilket også betyder, at vi så vidt muligt sørger for, at nedetiden for tavlen holdes meget lavt.

En eltavle fra System Teknik betyder godt håndværk og mindre bøvl

Hos System Teknik vægter vi godt håndværk rigtig højt. Vores tavleløsninger er derfor altid lavet i høj kvalitet. Vi bruger blandt andet kobberskinner til mange af vores eltavler. Vi er nemlig stolte af, at vi selv kan bøje kobberet på værkstedet, hvilket det ikke er alle, der kan. Fordelen ved at kunne bukke kobberskinnen er, at den får færre svage led. Dette giver den bukkede kobberskinne en stor fordel i forhold til kobber samlinger, hvis der skulle ske en kortslutning i tavlen.

Vi laver også automation og softwareløsninger til vores tavleløsninger. Vi kan lave automationsopgaver til mange industrier. En automation af anlægget kan hjælpe dig med at få en større tilbagebetaling på dit anlæg.

Udover godt håndværk og høj kvalitet, vægter vi mindre bøvl og godt partnerskab højt. Vi går meget op i dialoger med vores kunder, da vi mener, dette skaber en bedre og mere gnidningsfri proces. Vi sætter pris på at have et godt partnerskab med vores kunder. Derfor investerer vi gerne tid til at udvikle et godt forhold til vores kunder fra starten af.

Vi udvikler, producerer og servicerer din næste eltavle. Vi leverer gennemtænkte løsninger, og står klar til at hjælpe. Kontakt os på mail info@systemteknik.dk eller på tlf. 96317333.