Spring til indhold
Vi har stor erfaring i udvikling og produktion af fordelingstavler

Vi har stor erfaring i udvikling og produktion af fordelingstavler

Hos System Teknik udvikler og producerer vi fordelingstavler til mange forskellige brancher. Derfor er der også stor forskel på de fordelingstavler, vi udvikler til vores kunder. Vi er derfor i tæt dialog med kunden, så vi kan lave en tavle, der passer til deres behov øg ønsker.

Fordelingstavler findes typisk i boliger, kontorer og andre større bygninger. De anvendes også i andre omgivelser, f.eks. i fabrikker og på lagere. For det meste er disse tavler lavet af metal, selv om nogle er lavet af plastik eller andre materialer. Alt efter hvad behovet er i en bygning eller andre steder, så kan størrelsen og yde evnen veksle. Tavlen skal derfor altid laves efter kundens behov.

Hos System Teknik er vi stolte af vores fordelingstavler med kobberskinner. På vores værksted kan vi nemlig selv bukke kobberskinnen i de rigtige dimensioner, hvilket det ikke er alle der kan. Vores dygtige medarbejdere ved virkelig, hvad de laver.

Få fordelingstavler i højeste kvalitet

Hos System Teknik laves alle slags el tavler, såsom fordeler tavler, med god kvalitet og til den bedste pris på markedet. Vi har over 65 års erfaring med produktion af tavler til mange brancher og industrier. Dette gør at dit firmas el omløb er sikret på bedst mulige måde.

Der er krav og love om, hvordan en tavle skal virke, og hvor den sættes op. Ikke nok med at vi udvikler el tavler, men vi laver også syn på dine tavler for at se om de lever op til loven. Om det er store eller små opgaver, betyder ikke noget for os. Vi er her for at yde den bedste service til vores kunder, og vil altid stå klar til at hjælpe dig og dit firma når behovet er der.

Disse tavler kan fås i mange størrelser, så de kan blive lavet til netop dit firmas behov. Vi kan også hjælpe med at rådgive dig til, hvilken slags tavle der er nødvendig, eller andre områder indenfor el tavler og automation. Vi lytter til dine behov og ønsker, samt laver tavler ud fra dette.

Vi udvikler, producerer og servicerer fordelingstavler til dit firma. Vi leverer gennemtænkte løsninger, og står klar til at hjælpe. Kontakt os på mail info@systemteknik.dk eller på tlf. 96317333.