Spring til indhold
Vi producerer styretavler i alle størrelser

Vi producerer styretavler i alle størrelser

Hos System Teknik udvikler og producerer vi styretavler i alle størrelser. Vi kan lave en styre tavle til mange forskellige brancher, så vi kan med garanti også hjælpe dit firma. Vi kan lave en tavle i både små og store størrelser, alt efter hvad dit firma har brug for.

Vores styretavler er altid lavet i høj kvalitet og er testet på værkstedet, inden de leveres til vores kunder. Vores styretavler indeholder kobberskinner, som vi selv bukker på værkstedet. Det er ikke alle, der selv kan bukke skinnerne i de rigtige dimensioner, men det kan vores yderst dygtige medarbejdere. Der er store fordele ved at have en bukket kobberskinne i stedet for en masse kobbersamlinger. Det giver nemlig færre svage led, hvis der skulle ske en kortslutning i tavlen.

I vores smarte styretavler er PLC’en central. Dens opgave er at styre forskellige programmerede kombinationer. Vi programmerer selv PLC styringerne, så softwareløsningerne passer til vores kunders ønsker og behov.

Smarte styretavler fra System Teknik

Hos System Teknik har vi altid vores kunder i fokus. Det betyder blandt andet, at vi udvikler en systemtavle til jer, som passer til jeres behov. Vi lytter til de behov, I har, og rådgiver jer til den bedste løsning for jer. Vi er derfor altid i tæt dialog med vores kunder, så de får et produkt, der lever op til deres krav og ønsker. Vores tavler lever altid op til alle krav der er fra loven, så I er sikret det bedste og mest sikre produkt.

Vi udvikler den styretavle, I har brug for, i bedste kvalitet. Vi har bredt kendskab til mange brancher, hvilket gør, at vi kan hjælpe virksomheder fra mange forskellige brancher. Vi har mere end 65 års erfaring, så I kan trygt stole på os til at levere den bedste løsning til jer. Vi sørger nemlig altid for at levere et godt stykke håndværk, så vores løsninger holder langsigtet.

Vi laver også service, så I er sikret, at jeres styretavle virker efter hensigten. På denne måde kan vi sikre, at vi forlænger levetiden for styretavlen og sørge for, at der ikke kommer fejl. Vi kan derfor hjælpe dit firma med jeres el tekniske udfordringer.

Vi udvikler, producerer og servicerer færdige el tavler til de bedste priser. Vi leverer gennemtænkte løsninger og står klar til at hjælpe. Kontakt os på mail info@systemteknik.dk eller på tlf. 96317333.